T-SHIRT PROJECT WITH KUNSTNERNES HUS
A limited number of t-shirts with my print on it, is on sale at Kunstnernes Hus
Tittel: koblinger / rede en (2022)
KUNSTLOUNGEN at NITJA -SENTER FOR SAMTIDSKUNST  

january-april 2023

link: https://www.nitja.no/lounge

“Nytt år betyr nye kunstnere i Nitjas kunstlounge .
Vi er stolte av å presentere Mari Eriksen, Trude Westby Nordmark og Josephine Echer som alle viser nye arbeider i Nitjas kunstlounge. Arbeider som vises i kunstloungen er gjerne i mindre format, og dermed perfekte til den tomme plassen i stuen hvor du vil ha noe helt unikt”.
(Foto: Monika Zak og Nitja senter for samtidskunst).ATELIER.AS  CHRISTMAS CALENDER 2022
link: https://atelie.art/kalender
“Vi har invitert 24 kunstnere til å levere arbeidsskisser som er tilgjengelig for salg for 1800kr per stykk. 250kr av salget går til Redd Barna sitt arbeid for å hjelpe barna som trenger det aller mest. Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en skisse fra kunstnernes arbeidsprosess. Skissene er installasjons/romskisser til hennes kommende separatutstilling, «Jeg vil hoppe paradis» på Kongsberg Kunstforening sommeren 2023.”

ATELIERAS


https://atelie.art/atelier/mari-eriksen/a/mahXi6Bpptk4XDtVme7F


“Atelie gir kunstinteresserte tilgang på det store mangfoldet av kvalitetskunst som skapes i kunstneres arbeidsrom. Vi åpner for at kunstnere kan presentere verkene sine og invitere til visning og salg direkte fra sine atelier og på nett. Alle kunstnere du finner på Atelier er anbefalt eller vurdert av andre profesjonelle kunstner.”